Alles over

Peter

Steenbakkers

Peter Steenbakkers is een jonge succesvolle investeerder, onroerend goed handelaar en transporteur uit de regio Boxtel in Brabant. Na de lagere school vertrekt Peter naar de business school. Als vervolgopleiding kiest hij voor Engeland om op Oxford Cambridge zijn studie te vervolgen. Hij rond daar de opleiding af en slaagt in 1999 via RSA Examinations. Peter komt uit een ondernemersfamilie, hij geniet een strenge opvoeding die hem al zijn hele leven leert om dag en nacht bezig te zijn. Na zijn opleiding begint hij dan ook nagenoeg direct voor zichzelf als ondernemer.

Peter houdt van transport en logistiek, het naadloos op elkaar aan laten sluiten van vraag en aanbod in de markt en de dynamiek die daarbij hoort is zijn drive. Hij begint letterlijk met één truck en zichzelf als personeel. Na jaren van slim en hard werken bouwt Peter een bedrijf op van 40 trucks en 50 man personeel. Peter hanteert een marktconform prijsbeleid voor zijn klanten maar weet intern enorm op kosten te besparen, jaar in jaar uit. Door de manier waarop hij dit organiseert, is zijn rendement al jarenlang ruim boven het marktgemiddelde. Dit levert hem in 2008 dan ook de ondernemersprijs “Rabobank ondernemer van het jaar 2008” op. Dit is de erkenning in de markt voor zijn bedrijfsvoering. Peter runt vandaag de dag zijn bedrijf nog steeds met dezelfde passie en met trouwe klanten die hem al jarenlang waarderen voor zijn inzet.

Door zijn verdiensten, liquiditeit, en handelsgeest heeft  Peter vanaf het begin van zijn carriere steeds weer veel geld geïnvesteerd in onroerend goed in zijn woonplaats Boxtel. Zijn portefeuille bestaat uit woningen, appartementen, diverse grote en kleine bedrijfshallen. In de crisisjaren na 2008 is zijn vastgoedportefeuille flink uitgebreid. In deze periode heeft hij het gebied van zijn portefeuille gecentraliseerd in Eindhoven met meer dan 100 woningen en appartementen en is hij inmiddels een specialist op het gebied van onroerend goed in deze regio.

 

Copyright © All Rights Reserved websitebouwen4you.nl